Training

  • Type

  • Thema

De tips, tools en vaardigheden die deelnemers tijdens deze training krijgen aangereikt, helpen hen om om te gaan met klanten die als eisend, moeilijk, agressief of grensoverschrijdend worden ervaren. Zo wordt de klant écht koning en voelen je medewerkers zich ook comfortabel.
13 oktober 2022
Je hebt als leidinggevende of medewerker vaak het gevoel dat je e-mails onbeantwoord blijven, dat ze weinig effect hebben en dat je daardoor vaak vergeten wordt.
3 oktober 2022
Het is vaak aan jou als leidinggevende of medewerker om anderen warm te maken voor iets, hen mee te krijgen in je verhaal, hen te overtuigen. Hoe je dat het beste doet? Dat leer je tijdens deze training.
Dit traject geeft hen inzicht in de essentie van hun rol en taak als leidinggevende: medewerkers verbinden met de missie en waarden van je organisatie en hen coachen naar een gerichte output. Ook verwerven ze de skills en taal om dit te doen.
De training ‘Wel-zijn via Circling’ leert je medewerkers om dieper contact te maken met hun eigen innerlijke leefwereld en die van anderen.
7 oktober 2022
Je wordt geconfronteerd met reacties van collega’s die je niet begrijpt. Je wilt meer grip krijgen op je eigen emoties en reacties binnen je werkomgeving en je zoekt een aantal houvasten om de samenwerking met collega’s te verbeteren.
3 oktober 2022
Je leidt een team of bent teamlid en wil meer inzicht krijgen in hoe je een bijdrage kan leveren aan een efficiënt en verbonden team.
4 oktober 2022
Je hebt als leidinggevende of medewerker moeite met het opkomen voor jezelf. Je zou graag sterker in je schoenen staan en je stem laten gelden op het werk.
Een samenwerkingscultuur waarin medewerkers én leidinggevenden feedback geven en over elkaars positieve eigenschappen en verbeterpunten durven praten. Deelnemers leren te luisteren, zichzelf en hun medewerkers in vraag te stellen en elkaar feedback te geven.
7 oktober 2022
Als leidinggevende, manager of expert zit je vaak vergaderingen voor, maar je merkt dat deze vergaderingen niet altijd het gewenste resultaat opleveren. Daar brengt deze training verandering in.
12 oktober 2022
Je bent leidinggevende, manager of HR-verantwoordelijke en wil het aanpassingsgedrag in je organisatie omzetten in – en begeleiden naar – een echte veranderingsdynamiek.
Nieuwe werknemers? Die wil je zo goed mogelijk begeleiden bij de start van hun nieuwe job. Geen beter manier om dat te doen dan hen een meter of peter te geven die het bedrijf door en door kent.
6 oktober 2022
Heb je als leidinggevende of medewerker ook vaak het gevoel dat je ten onder gaat aan de bergen werk en informatie die op je afkomen? Loopt je planning vaak in het honderd of weet je aan het einde van de dag niet meer wat je juist hebt gedaan?
De meeste communicatie trainingen die je momenteel op de markt vindt, vallen terug op mentale reflectie, analyse, stappenplannen, schema’s en rollenspel. Deze training hanteert een heel andere invalshoek, die van Circling.
5 oktober 2022
Je bent op zoek naar tips om zowel positieve als negatieve feedback op een constructieve manier over te brengen, zodat ze gehoord wordt en effect heeft. En je wil je collega’s/medewerkers aanzetten om hetzelfde te doen.
Je wil dat medewerkers/leidinggevenden in je organisatie zich meer open opstellen voor elkaar én meer begrip opbrengen voor elkaars manier van reageren en denken.
10 oktober 2022
Als dienstverlener of verkoper werk je veel met klanten en je zou graag meer impact op hun gedrag willen hebben. Deze training zet in op het ontwikkelen van duurzame klantenrelaties.
11 oktober 2022
Je gebruikt je stem elke dag en daarom wil je de mogelijkheden en beperkingen beter leren kennen. Je ontdekt de kracht van je stem.
4 oktober 2022
Je bent leidinggevende en wil dat plaats- en tijdsonafhankelijk werken echt opbrengt voor jezelf en je team. Of je wil plaats- en tijdsonafhankelijk opstarten, maar weet niet of je medewerkers er klaar voor zijn of hoe hierin een eerste stap te zetten.
Binnen jouw organisatie worden medewerkers geconfronteerd met agressieve, moeilijke en grensoverschrijdende klanten. Daarom wil je hen ondersteunen om zichzelf te beschermen, de agressie bij de klant in te perken én zelfs te voorkomen.
5-6 oktober & 10 november 2022
Als leidinggevende, manager of expert haal je graag het beste uit je medewerkers naar boven. Je wilt hen motiveren om zich zowel op professioneel als op persoonlijk vlak te ontwikkelen.
Deze training geeft leidinggevenden, managers of HR-verantwoordelijken inzicht in hun rol en taken tijdens het hele veranderingsproces: van efficiënte communicatie tot de begeleiding van medewerkers.
Wat als je medewerkers hun stem onvoldoende laten gelden? Wat als ze de belangen van hun projecten niet genoeg verdedigen of bij de pakken blijven zitten? Wat als ze onvoldoende investeren in relaties met klanten, collega’s en stakeholders?
Je onderneming barst van de experten en vakspecialisten. Je vindt dan ook dat ze meer verantwoordelijkheid moeten krijgen – én nemen – om de regels te bewaken, hun collega’s bij te sturen en te corrigeren waar nodig, maar ook om hen te coachen, te waarderen en te ondersteunen.
De training ‘time management’ leert je medewerkers om hun agenda op een gebalanceerde manier in te delen en meer grip te krijgen op de stroom aan opdrachten en informatie die binnenkomt. ‘Eigen keuzes’ en ‘aandacht’ zijn daarbij wezenlijke sleutels.
Binnen jouw organisatie is plaats- en tijdsonafhankelijk werken de nieuwe norm. Je medewerkers werken vaker van thuis uit, of hebben helemaal geen vaste werkplek meer. En dat brengt veel veranderingen met zich mee.
Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat leiders die mindful zijn, een grote positieve impact hebben op het welbevinden en de resultaten van hun team. Ben jij een mindful leider?
10 oktober 2022
Je bent een leidinggevende of medewerker die het niet altijd even gemakkelijk vindt om te onderhandelen. Maar al te vaak heb je het gevoel dat het eindresultaat van een onderhandeling onevenwichtig is.
Deze training is geschikt voor leidinggevenden, teamleiders en iedereen die gelooft in de kracht van teamwork. Ze krijgen inzicht in groepsdynamische processen en verwerven de skills en tools om alles uit hun team te halen en te sturen naar meer verbinding en innovatieve oplossingen.

Circling

Bij Circling wakkeren we onze kracht aan als human being ipv human doing. Circling is een vernieuwende en indringende methodiek waarin we vanuit lichaamsbewustzijn een dieper contact maken met onszelf en de ander. We werken in de eerste plaats met wat ieder ervaart in het moment, onderzoeken en verdiepen onze aanwezigheid (presence), doen aan mindfulness in relatie. Het werkt erg krachtig en zeer effectief.

Eliksemstraat 26
3400 Wange (Landen)

016 82 36 96
info@vankelst.com

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontdek kosteloos onze online speedtastings

Dit voorjaar bieden we jou een unieke inkijk in ons aanbod. Via een aantal kosteloze digitale speedtastings krijg je een antwoord op al je vragen over de betrokken thema’s en kan je al even proeven van onze manier van werken.