Dit zijn wij

Vakmannen en -vrouwen die verbonden zijn door een gezamenlijke missie. Authenticiteit, durf, passie en focus zijn ons handelsmerk.

Wat maakt ons anders?

Waarden geven richting aan alles wat wij doen. Al onze trainingen en coachings zijn opgebouwd vanuit eenvoud, teamwerk, verbinding, vakmanschap en partnership. Bovendien maken we het verschil met onderstaande aanpak.

Inbedding en blended learning

We stemmen voortdurend af met HR, vorming, management… en bouwen samen het traject op in functie van inbedding. Groepssessies on-site wisselen af met online sessies, digitale leerplatformen, tussentijdse mails, individuele coachings en apps.

One training - One model

Elke training vertrekt vanuit 1 model. Een model dat schittert in zijn eenvoud en toepasbaarheid. Een model dat beklijft, blijft leven op de werkvloer en uitnodigt om kritisch te kijken naar jezelf en je impact.

Focus op ervaringsgericht werken, interactie en praktijk

We beginnen steeds met actie en bouwen het model interactief en ervaringsgericht op. Vanuit zelfbewustzijn oefenen we skills. Individuele reflectie, subgroepjes, discussies, simulatiespelen… wisselen elkaar op energieke wijze af. We eindigen met een persoonlijk actieplan.

'Leren van elkaar' en 'veiligheid' als centrale tool

Wij zijn expert in het begeleiden van groepen en individuen naar veiligheid en openheid. We zorgen ervoor dat mensen zich kwetsbaar opstellen. Via bevraging bouwen we verder op wat deelnemers kennen, kunnen en weten.

Volg een duurzame opleiding op een duurzame locatie

In 2010 namen we de uitdaging aan om de 300 jaar oude Kasteelhoeve Wange op een duurzame manier mee te verbouwen tot een seminarie- en logiescentrum.

We zijn met Van Kelst & Co zeer nauw betrokken bij Kasteelhoeve Wange, niet alleen omdat onze kantoren er gevestigd zijn en omdat onze open trainingen er doorgaan, maar vooral omdat het onze waarden belichaamt. De Kasteelhoeve staat – net zoals Van Kelst & Co – voor partnership, verbinding en eenvoud.

Van Kelst over duurzame opleiding locatie

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

We delen onze winst jaarlijks met projecten die een maatschappelijke en ecologische meerwaarde creëren.

Een deel gaat naar OnderOns VZW, een erkende armoedevereniging in Sint-Truiden die inzet op het realiseren van 6 criteria: armen verenigen, armen het woord geven, werken aan maatschappelijke emancipatie, werken aan maatschappelijke structuren, dialoog en vorming organiseren en armen blijven zoeken. 

Een tweede deel doneren we aan WeForest. Elk jaar rijden we tienduizenden kilometers naar onze klanten. We compenseren de totale CO2-uitstoot van alle gereden kilometers maal 2 met WeForest. Ze planten bomen om de CO2-uitstoot te compenseren.

De Klantendriehoek

Ontdek het boek ‘De Klantendriehoek’, geschreven door Philip Van Kelst, en versterk je klantgerichte vaardigheden.

Van Kelst klantendriehoek boek cover