De Klantendriehoek

Klanten accepteren niet langer dat hun behoeften genegeerd worden. Daardoor worden ze veel te snel bestempeld als ‘moeilijke klanten’. ‘De Klantendriehoek’ biedt een eenvoudig en herkenbaar model voor een duurzaam klantencontact. Je ontwikkelt je gevoeligheid voor de signalen en noden van de klant, en je krijgt concrete handvatten mee om er flexibel op in te spelen. Het model vormt daarbij een spiegel van je eigen sterktes en valkuilen.

Moeilijke klanten bestaan niet

Dit boek is nuttig en leerrijk voor iedereen die met klanten te maken heeft: inspecteurs, consultants, consulenten, adviseurs, maatschappelijk werkers, balie- en klantverantwoordelijken, officemanagers, accountmanagers, interne ondersteunende diensten (IT, HR, juridisch, …), zelfstandige beroepen, …

We eindigden op de 3e plaats voor het L&D Boek 2016 & behaalden een nominatie voor het beste marketingboek 2016.

Ondertussen zijn we reeds aan derde druk toe én is het boek vertaald in het Frans.

Onze trainingen

Omgaan met moeilijke klanten

De klant is koning. Maar wat als de koning moeilijk doet of zelfs agressief wordt? Of grensoverschrijdend gedrag vertoont? Tijdens deze training ontdek je hoe je daarmee omgaat.

• toegankelijk voor iedereen
• interactieve workshop
• voormiddag: kennismaking met het model
• namiddag: training van vaardigheden en opstellen actieplan
• na één maand: skypecoaching en opvolging

Meer info

Klantgericht werken

Binnen jouw organisatie staat een duurzame klantenrelatie centraal. Tijdens deze training geven we je tips en tools om nog klantgerichter te werken. Een aantal mogelijke formats:

• halve dag
• eendaags traject
• tweedaags traject
• halve dag – tweedaags traject, gecombineerd met e-learning

Meer info

Interactieve keynote

Tijdens een keynote van 30 tot 90 minuten maak je kennis met De Klantendriehoek: als gemeenschappelijke taal, als praktische tool, als zelfanalyse en als instrument om de noden van je klant te analyseren.

Philip en zijn collega’s spreken gepassioneerd en staan in nauw contact met hun publiek. Aan de hand van videobeelden, anekdotes en verhalen vertellen ze over de kracht van het model.

Je kan een keynote boeken voor 50 tot 500 personen.

Eliksemstraat 26
3400 Wange (Landen)

016 82 36 96
info@vankelst.com

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontdek kosteloos onze online speedtastings

Dit voorjaar bieden we jou een unieke inkijk in ons aanbod. Via een aantal kosteloze digitale speedtastings krijg je een antwoord op al je vragen over de betrokken thema’s en kan je al even proeven van onze manier van werken.