De Klantendriehoek

Klanten accepteren niet langer dat hun behoeften genegeerd worden. Daardoor worden ze veel te snel bestempeld als ‘moeilijke klanten’. ‘De Klantendriehoek’ is een eenvoudig en herkenbaar model rond duurzame klantencontacten. Je ontwikkelt je gevoeligheid voor de signalen en noden van de klant, en je krijgt concrete handvatten mee om er flexibel op in te spelen. Het model vormt daarbij een spiegel van je eigen sterktes en valkuilen. Het bestaat in de vorm van een boek, interactieve key-note, e-learning of training.

Van Kelst klantendriehoek boek cover

Boek

Dit boek is nuttig en leerrijk voor iedereen die met klanten te maken heeft:  consultants, adviseurs, maatschappelijk werkers, balie- en klantverantwoordelijken, office- en accountmanagers, interne ondersteunende diensten, zelfstandige beroepen, …

We eindigden op de 3e plaats voor het L&D Boek 2016 & behaalden een nominatie voor het beste marketingboek 2016.

Ondertussen zijn we reeds aan derde druk toe én is het boek vertaald in het Frans.

Interactieve keynote

Tijdens een keynote van 30 tot 90 minuten maak je kennis met De Klantendriehoek: als gemeenschappelijke taal, als praktische tool, als zelfanalyse en als instrument om de noden van je klant te analyseren.

Philip en zijn collega’s spreken gepassioneerd en staan in nauw contact met hun publiek. Aan de hand van videobeelden, anekdotes en verhalen vertellen ze over de kracht van het model.

Je kan een keynote boeken voor 50 tot 500 personen.

E-learning

Een individueel programma van anderhalf uur, individueel te volgen. De voordelen van de e-learning op een rijtje:

  • Een grote groep leert op zeer korte tijd het model kennen. Nadien gaan ze ermee aan de slag op een digitaal leerplatform en verdiepen ze het model tijdens een groepssessie (halve dag).  
  • Is de klantendriehoek al gekend in jouw organisatie? Dan is dit een efficiënte manier om nieuwe medewerkers mee te nemen in de gemeenschappelijke taal van leeuw, kat & hert.
  • Je medewerkers maken kennis met het model waar en wanneer zij het willen. Efficiënt en handig! 

Onze trainingen

Reacties van lezers

Ook interessant

Download het 1ᵉ hoofdstuk van De Klantendriehoek

Vul je e-mailadres in en ontvang het eerste hoofdstuk van ‘De Klantendriehoek’ gratis in je mailbox. Veel leesplezier!

Ontdek kosteloos onze online speedtastings

We bieden jou als leerexpert / HR verantwoordelijke / manager een unieke inkijk in ons aanbod. Via deze kosteloze digitale speedtastings van een half uur krijg je een antwoord op al je vragen over de betrokken thema’s en kan je al even proeven van onze manier van werken.