Klantgerichte communicatie

Moeilijke klanten bestaan niet!

Waarom deze opleiding?

Binnen jouw organisatie staat een duurzame klantenrelatie centraal, zowel intern als extern. Daarom wil je je medewerkers ondersteunen om klantgerichter te werken, ook wanneer de klant negatief gedrag vertoont. De tips, tools en vaardigheden die deelnemers tijdens deze training krijgen aangereikt, helpen hen om om te gaan met klanten die als eisend, moeilijk, agressief of grensoverschrijdend worden ervaren. Zo wordt de klant écht koning en voelen je medewerkers zich ook comfortabel.

Wat levert het op?

• Van één- tot tweedaags traject
• Voor een team, medewerkers van verschillende teams, leidinggevenden…
• Tussentijdse ondersteuning via mail met opdracht en app
• Optioneel: e-learning/online groepsleren via digitaal leerplatform
• Optioneel: intervisiesessies/online coaching achteraf
• Mogelijkheid voor een langdurig ingebed cultuurveranderingstraject
De training is een echte doe-dag. We werken de hele dag met De Klantendriehoek, een eenvoudig en herkenbaar kader rond klantgericht werken. Meer info over De Klantendriehoek……. We bouwen dit kader op vanuit heel concreet videomateriaal. Vervolgens gaan we aan de slag met concrete situaties met klanten van de deelnemers en concrete oefeningen. Eigen problemen, vragen en onderlinge feedback staan centraal.

Het resultaat? Een persoonlijk actieplan vol tips en verbeteringen, met concrete voornemens tot experiment en toepassing van de inhoud van de training.

Meer info op www.deklantendriehoek.be.

Laat je inspireren door onze blogs:

Interesse in deze training?

Vul dit contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ontdek kosteloos onze online speedtastings

We bieden jou als leerexpert / HR verantwoordelijke / manager een unieke inkijk in ons aanbod. Via deze kosteloze digitale speedtastings van een half uur krijg je een antwoord op al je vragen over de betrokken thema’s en kan je al even proeven van onze manier van werken.