De Klantendriehoek: vanaf nu ook ‘commerciële gesprekken’

Al een aantal keren hebben we met De Klantendriehoek gewerkt rond verkoopgesprekken, deze keer bij pcfruit. Met erg enthousiaste reacties!

Op het eerste zicht is De Klantendriehoek en bijhorend boek niet gericht op ‘sales’. Wanneer we werken met mensen in een commerciële context, merken we dat De Klantendriehoek toch een enorme meerwaarde brengt. Waarom?

De Klantendriehoek gaat in zijn essentie niet over meer verkopen. Wel over de basis van elke klantrelatie en dus de basis van elk verkoopsgesprek: contact maken met de noden van de klant, met zijn persoon en vraag, en daarop flexibel inspelen. Dan stroomt de energie en voelt de klant zich als mens gezien, geeft hij of zij vertrouwen. Dit beïnvloedt de keuze van de klant enorm: wil ik met deze verkoper in zee? Ga ik als klant mijn geld spenderen aan het product of dienst van deze verkoper?
Zo heeft de Klantendriehoek mogelijk een nog grotere impact op verkoopcijfers dan een klassieke commerciële training. Dit model gaat over de ziel van de klantrelatie.

Kim Koopmans, Afdelingshoofd St@f (Sterk advies in de fruitteelt) van pcfruit vzw getuigt: “De training commerciële gesprekken is duidelijk, zeer praktijkgericht en aangepast aan onze specifieke cases. Ze wordt op een losse, interactieve manier gebracht zodat iedereen geboeid blijft. Echt een aanrader!”

Share this article

Dit vind je misschien ook interessant

Waarden, verbinding en paarden

Binnen Kheiron, een zusterorganisatie van Van Kelst & Co, zetten we paarden in in functie van teamontwikkeling. Veel mensen ervaren tijdens deze sessies een gevoel van geconnecteerd

Lees meer

Eliksemstraat 26
3400 Wange (Landen)

016 82 36 96
info@vankelst.com

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief