Timemanagement

Hoe worden onze medewerkers terug baas over hun eigen tijd?

Waarom deze opleiding?

Als HR-medewerker wil je iedereen binnen de organisatie de kans bieden om meer balans te vinden in hun werk/privé en meer greep te krijgen op de instroom aan opdrachten en informatie. Het resultaat van efficiënt timemanagement? Minder stress, meer comfort, een resultaatgerichte mindset en een hogere productiviteit.
De training ‘timemanagement’ leert je medewerkers om hun agenda op een gebalanceerde manier in te delen en meer grip te krijgen op de stroom aan opdrachten en informatie die binnenkomt. ‘Eigen keuzes’ en ‘aandacht’ zijn daarbij wezenlijke sleutels.

Wat levert het op?

• Halve- tot tweedaags traject voor een team, medewerkers van verschillende teams, management, leidinggevenden…
• Tussentijdse ondersteuning via mail met opdracht en app
• Optioneel: online groepsleren via digitaal leerplatform
• Optioneel: intervisiesessies/online coaching achteraf
We bieden een aantal nieuwe tips en trics om de instroom aan informatie en opdrachten te ordenen, daarin te kiezen en tijdens de uitvoering te bewaken. Deze opleiding gaat ook dieper. We spreken mensen aan op hun verantwoordelijkheid voor hun eigen keuzes.

Bij de start bouwen we het centrale kader op (de 3 stappen van time management: ordenen, kiezen, uitvoeren) vanuit een ervaringsgerichte oefening. Binnen dit kader gaan we aan de slag met de noden en vragen van de deelnemers en reiken we een aantal praktische tools aan. De training is een echte doe-dag: we vragen aan de deelnemers om hun laptop mee te nemen. Iedereen evalueert zijn eigen systemen kritisch vanuit het opgebouwde kader en brengt veranderingen/verbeteringen aan. Deelnemers geven feedback op elkaars systemen. We zorgen voor een maximale uitwisseling van de kennis die rond timemanagement al aanwezig is in de groep. Iedere deelnemer eindigt met een eigen actieplan.

Laat je inspireren door onze blogs:

Interesse in deze training?

Vul dit contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam