Waarderings- en functioneringsgesprekken

Hoe zorg ik ervoor dat waarderingsgesprekken echt opbrengen?

Waarom deze opleiding?

Het jaarlijkse waarderingsgesprek? Een verplicht nummertje voor de meeste van je medewerkers en leidinggevenden. Daar wil je verandering in brengen, want een evaluatie moet een meerwaarde zijn voor de beide partijen.

Tijdens de training ‘Prestatiemanagement’ leren de leidinggevenden uit je organisatie hoe ze de evaluatie van hun medewerkers het best aanpakken. Het resultaat? Medewerkers beginnen met een hernieuwde focus en drive aan het nieuwe werkjaar en zijn bereid om hun competenties verder te ontwikkelen. En de leidinggevenden? Die staan klaar om samen met de medewerkers een plan ter ondersteuning en begeleiding uit te werken.

Wat levert het op?

• Halve- tot tweedaags traject voor een leidinggevend team, leidinggevenden uit verschillende teams, management…
• Tussentijdse ondersteuning via mail met opdracht en app
• Optioneel: online groepsleren via digitaal leerplatform
• Optioneel: intervisiesessies/online coaching achteraf
Alle deelnemers krijgen de kans om gesprekken met eigen medewerkers voor te bereiden en te oefenen. We reiken daarbij enkele eenvoudige gespreksschema’s en tips aan. Ook krijgt iedereen feedback van de trainer en de groep. Doorheen de training werkt iedereen aan een individueel actieplan, met concrete voornemens tot experiment en toepassing van de inhoud van de training.

Laat je inspireren door onze blogs:

Interesse in deze training?

Vul dit contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam