Insights Discovery

Van onbegrip en frustratie naar empathie en een vlottere samenwerking

Waarom deze opleiding?

Je wil dat medewerkers/leidinggevenden in je organisatie zich meer open opstellen voor elkaar én meer begrip opbrengen voor elkaars manier van reageren en denken. Je vindt dat iedereen veel van elkaar te leren heeft, diversiteit is tenslotte een rijkdom. Je wil daarom dat iedereen meer aansluiting vindt bij elkaar en een aantal houvasten verwerft om de samenwerking te verbeteren.

Wat levert het op?

• Een- tot tweedaags traject voor een team, medewerkers van verschillende teams, management, alle medewerkers van de organisatie…
• Tussentijdse ondersteuning via mail met opdracht en app
• Optioneel: online groepsleren via digitaal leerplatform
• Optioneel: intervisiesessies/online coaching achteraf
Insights Discovery is gebaseerd op het werk van Carl Jung. Het model gebruikt 4 kleuren om persoonlijkheidsprofielen te onderscheiden. Door je eigen karakter te spiegelen aan een van deze profielen, kan je zelfinzicht, communicatie, productiviteit en organisatieontwikkeling bevorderen.
Onze voorkeur voor een bepaalde kleur geeft aan welke manier van denken, werken en communiceren voor ons het meest natuurlijk is. Aan de hand van een vragenlijst en een aantal interactieve oefeningen bouwen we het Insights-model op. Via actieve (outdoor-)groepsopdrachten verkennen we ons eigen persoonlijkheidsprofiel en dat van anderen. Zo ontdekken we de krachten en beperkingen van elke kleur. We bouwen een aantal tips op om makkelijker met anderen samen te werken. Iedereen krijgt in de training zijn persoonlijk Insights Discovery profiel, met professionele terugkoppeling van de coach/trainer.

Interesse in deze training?

Vul dit contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam