Resultaatgericht en coachend leidinggeven (open aanbod)

Van brandjes blussen naar het begeleiden van medewerkers

6-7 november & 13 december 2024

Kasteelhoeve Wange

Tine Delorge

€ 1600 + 21% btw

driedaags traject (dag 1: 9u00 tot 19u00 - dag 2: 9u00 tot 17u00 - dag 3: 9u00 tot 17u00)

max. 12 deelnemers

Liever 1-op-1 training? Of in-company?

Volg je deze training liever individueel of lukt de datum niet voor jou? Je kan deze training ook individueel boeken voor hetzelfde budget. Je krijgt gedurende 3 uur 1-op-1 het model mee, past dit al toe op je eigen praktijk en maakt een actieplan. Na een 4-tal weken volgt er een online opvolggesprek van 2u waarin we je actieplan opvolgen en doorwerken op jouw concrete vragen en cases.

We organiseren deze training ook in-company.

Waarom deze opleiding?

Je vraagt je als leidinggevende, manager of expert af hoe je het beste uit je medewerkers naar boven haalt. Je bent op zoek naar hoe je de essentie van je rol en taak als leidinggevende beter en effectiever opneemt, nl. medewerkers verbinden met de missie en waarden van je organisatie en hen coachen naar een gerichte output.

Wat levert het op?

– De drie dagen zijn actief en dynamisch. We werken met een aantal door ons ontwikkelende oefeningen van waaruit we de inzichten, tips en kaders opbouwen. We werken daarbij heel concreet en praktisch. Geen grote theorieën, wel praktische handvaten en eenvoudige, bruikbare kaders.
– Verder oefen je met eigen voorbeelden en situaties. Je krijgt daarbij tips en feedback van de trainer en de groep.
– Tijdens de eerste twee dagen werk je een actieplan uit, waarmee je in de tussentijd aan de slag gaat. Dat volgen we op, op dag 3, en vullen we aan om ook na de training verder aan de slag te gaan.

Laat je inspireren door onze blogs:

Interesse in deze training?

Vul dit contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam