Effectief overtuigen

Maak anderen warm voor wat je te zeggen hebt

3 oktober 2022

Kasteelhoeve Wange

Pieter Lichtert

€ 530 + 21% btw

eendaags traject van 9u00 tot 17u00

max. 9 deelnemers

Waarom deze opleiding?

Het is vaak aan jou als leidinggevende of medewerker om anderen warm te maken voor iets, hen mee te krijgen in je verhaal, hen te overtuigen. Hoe je dat het beste doet? Dat leer je tijdens deze training.

Wat levert het op?

Effectief overtuigen heeft o.i. twee focuspunten.
• Focus op de boodschap. Zorgen dat je boodschap helder en overtuigend is, gestructureerd, met de juiste argumenten aangepast aan de ander / toehoorders.
• Focus op de ander, de reacties en de relatie. Kan de ander luisteren? Voelt hij/zij zich voldoende gehoord en beluisterd? Ben ik gevoelig voor wat er bij de ander leeft als hij/zij de boodschap krijgt? En hoe ga ik om met de reacties van de ander?

Het einddoel van effectief overtuigen is: ik breng een boodschap over bij de andere zodat de ander deze boodschap integreert, uitdraagt, eigenaar wordt, eraan meewerkt.

Deze visie is de rode draad in deze opleiding: elke oefening die we doen, elk inzicht, elke tip, elk handvat dat we opbouwen is i.f.v. deze visie: focus op de helderheid van de eigen boodschap en het te bereiken resultaat met aandacht voor (de relatie met) de ander. Gedurende de training werken we afwisselend met specifieke oefeningen en opdrachten waaruit we deze visie en inzichten deduceren. Daarnaast werken we in functie van de toepassing met cases van de deelnemers. Iedere deelnemer stapt buiten met een actieplan dat we in de individuele online coaching opvolgen.

Interesse in deze training?

Vul dit contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Eliksemstraat 26
3400 Wange (Landen)

016 82 36 96
info@vankelst.com

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontdek kosteloos onze online speedtastings

Dit voorjaar bieden we jou een unieke inkijk in ons aanbod. Via een aantal kosteloze digitale speedtastings krijg je een antwoord op al je vragen over de betrokken thema’s en kan je al even proeven van onze manier van werken.