Overtuigen en onderhandelen met impact

Verander je medewerkers in bruggenbouwers met een eigen mening

Waarom deze opleiding?

Vergaderen, onderhandelen en je netwerk aanspreken in de organisatie: allemaal goed en wel, maar wat als je medewerkers hun stem onvoldoende laten gelden? Wat als ze de belangen van hun projecten niet genoeg verdedigen of bij de pakken blijven zitten? Wat als ze onvoldoende investeren in relaties met klanten, collega’s en stakeholders?

Deze training leert je medewerkers hoe ze zich meer kunnen laten gelden tijdens vergaderingen en onderhandelingen, hoe ze de belangen van hun dienst, organisatie of project zichtbaarder kunnen maken en hoe ze meer invloed kunnen hebben op beslissingen en onderhandelingen. Ook krijgen ze inzicht in hoe ze anderen kunnen enthousiasmeren en warm maken voor een project.

Daarnaast ontdekken je medewerkers het belang van duurzame relaties en oplossingen. Ze leren hoe ze kunnen investeren in hun relaties, hoe ze bruggen kunnen bouwen en hoe ze kunnen werken aan partnerships op lange termijn met leveranciers, klanten, stakeholders, collega’s en directie. We reiken hen de juiste tools aan om duurzame voorstellen en oplossingen te realiseren die ook op lange termijn voor alle partijen iets opbrengen.

Wat levert het op?

• Halve- tot driedaags traject
• Voor een team, medewerkers van verschillende teams, management, alle medewerkers van de organisatie…
• Tussentijdse ondersteuning via mail met opdracht en app
• Optioneel: online groepsleren via digitaal leerplatform
• Optioneel: intervisiesessies/online coaching achteraf
De training is logisch en energievol opgebouwd. Via een aantal dynamische simulatieoefeningen en vanuit reflectie en feedback werken we doelgericht naar een aantal inzichten. We werken steeds met een aantal door ons ontwikkelde simulatieoefeningen, waaruit we de concepten deduceren. Daarna passen we dit telkens toe op eigen cases. Iedereen staat regelmatig stil bij zijn eigen functioneren. We eindigen telkens met een actieplan en afrondende opdracht.

Laat je inspireren door onze blogs:

Interesse in deze training?

Vul dit contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam