Leidinggeven aan een team

Van een hoopje mensen naar een verbonden en performant team

Waarom deze opleiding?

1+1=3, en dat besef jij heel goed, maar je realiseert je ook dat teamwerk momenteel geen echte meerwaarde creëert binnen je organisatie. Je bent ervan overtuigd dat leidinggevenden en projectleiders samen voor een grotere surplus kunnen zorgen. Deze training is geschikt voor leidinggevenden, teamleiders en iedereen die gelooft in de kracht van teamwork.

Wat levert het op?

• Een- tot meerdaags traject
• Voor een leidinggevend team, leidinggevenden van verschillende teams, projectleiders, management, alle leidinggevende van de organisatie…
• Tussentijdse ondersteuning via mail met opdracht en app
• Optioneel: online groepsleren via digitaal leerplatform
• Optioneel: intervisiesessies/online coaching achteraf
We werken met drie actieve teamopdrachten die de hele groep voorbereid en uitvoert. Van daaruit bouwen we inzichten op rond de verschillende teamontwikkelingsfasen. Dankzij enkele specifieke leidinggevende interventies van de trainer doorloopt de groep op een versnelde wijze de verschillende stadia van teamontwikkeling. We reiken inzichten aan rond groepsdynamische processen en trainen op skills en tools om te sturen naar verbinding en resultaat. Doorheen de training gaan deelnemers aan de slag met hun eigen praktijk en cases. Eindresultaat: een actieplan t.a.v. hun eigen team waarmee ze na de training aan de slag gaan.

Laat je inspireren door onze blogs:

Interesse in deze training?

Vul dit contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ontdek kosteloos onze online speedtastings

We bieden jou als leerexpert / HR verantwoordelijke / manager een unieke inkijk in ons aanbod. Via deze kosteloze digitale speedtastings van een half uur krijg je een antwoord op al je vragen over de betrokken thema’s en kan je al even proeven van onze manier van werken.