Feedback geven en ontvangen (open aanbod)

Creëer (mee) een open feedbackcultuur

18 oktober 2024

Kasteelhoeve Wange

Pieter Lichtert

€ 750 + 21% btw

eendaags traject van 9u00 tot 17u00

max. 6 deelnemers

Liever 1-op-1 training? Of in-company?

Volg je deze training liever individueel of lukt de datum niet voor jou? Je kan deze training ook individueel boeken voor hetzelfde budget. Je krijgt gedurende 2 uur 1-op-1 het model mee, past dit al toe op je eigen praktijk en maakt een actieplan. Na een 4-tal weken volgt er een online opvolggesprek van 45 minuten waarin we je actieplan opvolgen en doorwerken op jouw concrete vragen en cases.

We organiseren deze training ook in-company.

Waarom deze opleiding?

Je wil dat je collega’s/medewerkers meer openstaan voor feedback. Je wil zelf de toon zetten. Daarom ben je op zoek naar tips om zowel positieve als negatieve feedback op een constructieve manier over te brengen, zodat ze gehoord wordt en effect heeft. En je wil je collega’s/medewerkers aanzetten om hetzelfde te doen. Zo wil je bijdragen aan een open feedbackcultuur. Hoe je dat het beste doet? Dat ontdek je tijdens deze training.

Wat levert het op?

– Eéndaagse praktijkgerichte training in kleine groep (max.9 deelnemers)
– Je krijgt tijdens de training meermaals de kans om eigen situaties aan te brengen en te oefenen. Je krijgt daarbij tips en feedback van de trainer en de groep.
– Je werkt tijdens de training aan een individueel actieplan. Drie weken later volgen we het actieplan op tijdens een individuele Skypesessie.

Laat je inspireren door onze blogs:

Interesse in deze training?

Vul dit contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam