Assertiviteit (open aanbod)

Straal zelfvertrouwen uit en laat je mening gelden

19 maart 2024

Kasteelhoeve Wange

Pieter Lichtert

€ 750 + 21% btw

eendaags traject van 9u00 tot 17u00

max. 9 deelnemers

Liever 1-op-1 training?

Volg je deze training liever individueel of lukt de datum niet voor jou? Je kan deze training ook individueel boeken voor hetzelfde budget. Je krijgt gedurende 2 uur 1-op-1 het model mee, past dit al toe op je eigen praktijk en maakt een actieplan. Na een 4-tal weken volgt er een online opvolggesprek van 45 minuten waarin we je actieplan opvolgen en doorwerken op jouw concrete vragen en cases.

Waarom deze opleiding?

Je hebt als leidinggevende of medewerker moeite met het opkomen voor jezelf. Je zou graag sterker in je schoenen staan en je stem laten gelden op het werk. Maar hoe doe je dat? Hoe wordt je zelfverzekerder? Hoe breng je een boodschap helder over zodat die ook gehoord wordt? Hoe zorg je ervoor dat anderen rekening houden met jouw mening? Op deze vragen geeft deze training duidelijke antwoorden.

Wat levert het op?

We bouwen de training op vanuit de noden en vragen van de groep. Samen zoeken we uit wat je tegenhoudt om op te komen voor jezelf. Aan de hand van eigen situaties oefenen we je assertieve vaardigheden, waarbij je telkens feedback krijgt van de trainer en de groep. Doorheen de dag werkt iedereen aan een individueel actieplan, met concrete voornemens tot experiment en toepassing van de inhoud van de training. Dit volgen we op tijdens de individuele online coaching.

Interesse in deze training?

Vul dit contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ontdek kosteloos onze online speedtastings

We bieden jou als leerexpert / HR verantwoordelijke / manager een unieke inkijk in ons aanbod. Via deze kosteloze digitale speedtastings van een half uur krijg je een antwoord op al je vragen over de betrokken thema’s en kan je al even proeven van onze manier van werken.