Methodisch vergaderen (open aanbod)

Hoe zorg je ervoor dat deelnemers enthousiast je vergadering buiten stappen met een tastbaar resultaat?

8 oktober 2024

Kasteelhoeve Wange

Tine Delorge

€ 750 + 21% btw

eendaags traject van 9u00 tot 17u00

max. 9 deelnemers

Liever 1-op-1 training? Of in-company?

Volg je deze training liever individueel of lukt de datum niet voor jou? Je kan deze training ook individueel boeken voor hetzelfde budget. Je krijgt gedurende 2 uur 1-op-1 het model mee, past dit al toe op je eigen praktijk en maakt een actieplan. Na een 4-tal weken volgt er een online opvolggesprek van 45 minuten waarin we je actieplan opvolgen en doorwerken op jouw concrete vragen en cases.

We organiseren deze training ook in-company. Neem contact met ons op.

Waarom deze opleiding?

Als leidinggevende, manager of expert zit je vaak vergaderingen voor en merk je dat deze niet altijd het gewenste resultaat opleveren: deelnemers zijn niet doelgericht genoeg, de dynamiek zit laag of er is net te veel chaos. Je verwacht van een training vergaderingen leiden meer dan de klassieke tips en trics (hoe vergaderingen voorbereiden, de agenda bepalen, wie uitnodigen, welke beslissingsprocedures gebruiken…). De sleutel voor een goede vergadering ligt voor ons in de doelgerichte begeleiding door de voorzitter met gebruik van creatieve en energieke methodieken. Zo maak je van een vergadering een dynamisch gebeuren met gedragen oplossingen en geëngageerde verbondenheid als resultaat.

Wat levert het op?

Deze training focust op het bewustzijn van de eigen invloed en verantwoordelijkheid als voorzitter én het eigen maken van een aantal methodieken en tools om deze centrale rol op te nemen. We brengen een aantal ervaringsgerichte oefeningen aan van waaruit we dit bewustzijn en methodieken/tools opbouwen. Deelnemers gaan daarbij onmiddellijk aan de slag met hun eigen vergadersituaties. Iedereen krijgt meermaals de kans om eigen moeilijkheden en uitdagingen aan te brengen en in te oefenen. Iedereen krijgt daarbij tips en feedback van de trainer en de groep. Doorheen de dag werkt iedereen aan een individueel actieplan, met concrete voornemens tot experiment en toepassing van de inhoud van de training. Dit volgen we drie weken later op tijdens een individuele online coaching.

Interesse in deze training?

Vul dit contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam