Timemanagement (open aanbod)

Hoe word je terug baas over je eigen tijd?

26 september 2023

Kasteelhoeve Wange

Pieter Lichtert

€ 530 + 21% btw

eendaags traject van 9u00 tot 17u00

max. 9 deelnemers

Waarom deze opleiding?

Heb je als leidinggevende of medewerker ook vaak het gevoel dat je ten onder gaat aan de bergen werk en informatie die op je afkomen? Loopt je planning vaak in het honderd of weet je aan het einde van de dag niet meer wat je juist hebt gedaan? Merk je dat werk en privé zich te veel met elkaar vermengen? Tijdens deze training neem je de controle weer over.

Wat levert het op?

We bieden een aantal nieuwe tips en trics om de instroom aan informatie en opdrachten te ordenen, daarin te kiezen en tijdens de uitvoering te bewaken. Deze opleiding gaat ook dieper. We spreken mensen aan op hun verantwoordelijkheid voor hun eigen keuzes.

Bij de start bouwen we het centrale kader op (de 3 stappen van time management: ordenen, kiezen, uitvoeren) vanuit een ervaringsgerichte oefening. Binnen dit kader gaan we aan de slag met de noden en vragen van de deelnemers en reiken we een aantal praktische tools aan. De workshop is een echte doe-dag: we vragen aan de deelnemers om hun laptop mee te nemen. Iedereen evalueert zijn eigen systemen kritisch vanuit het opgebouwde kader en brengt veranderingen/verbeteringen aan. Deelnemers geven feedback op elkaars systemen. We zorgen voor een maximale uitwisseling van de kennis die rond time management al aanwezig is in de groep. Iedere deelnemer eindigt met een eigen actieplan die we tijdens de individuele online coaching opvolgen.

Laat je inspireren door onze blogs:

Interesse in deze training?

Vul dit contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ontdek kosteloos onze online speedtastings

We bieden jou als leerexpert / HR verantwoordelijke / manager een unieke inkijk in ons aanbod. Via deze kosteloze digitale speedtastings van een half uur krijg je een antwoord op al je vragen over de betrokken thema’s en kan je al even proeven van onze manier van werken.