Wat zeggen onze klanten?

Natasha Blommaert

Natasha Blommaert

Manager, Agentschap Wegen en Verkeer
"De trainers hadden bij wijze van spreken slechts twee woorden nodig om de teamdag perfect op onze noden te laten aansluiten. Ze creëerden verbinding en kansen tot hernieuwde samenwerking op een evidente en leuke manier, zonder te vervallen in een vrijblijvende teambuilding."
Johan Versijp

Johan Versijp

Directeur, stedelijk onderwijs Antwerpen
"De training 'Resultaatgericht en coachend leidinggeven' is één van de meest zinvolle trainingen die ik als directeur al gevolgd heb."
Katrien Perremans

Katrien Perremans

Vormingsconsulent, Stad Mechelen
"Ik ben heel blij dat ik de training 'Timemanagement' volgde: het was allemaal praktisch, nuttig en toepasbaar."
Negin (Jasmijn) Rahimi

Negin (Jasmijn) Rahimi

Hoofd Zorgteam, Zorgbedrijf Antwerpen
"De tweedaagse training 'Resultaatgericht en coachend leidinggeven' gaf me zoveel meer inzichten dan alle leiderschapstrainingen bij elkaar die ik de voorbije 5 jaar heb gevolgd. Echt chapeau, dit was heel sterk!"
Dr. Maarten Van Dijck

Dr. Maarten Van Dijck

Afdelingshoofd Onderzoek en Bescherming, Agentschap Onroerend Erfgoed
"Annemie nam me tijdens de coaching mee in de toolbox van leiderschap en communicatie. Ze houdt een spiegel voor, zorgt voor reflectie en bevordert zo mijn groeiproces als leidinggevende."
Dominique Mattheeus

Dominique Mattheeus

Teamverantwoordelijke Centra en Centrummanager, De Helix Departement Omgeving Vlaamse Overheid
"Mijn wereld is opnieuw open gegaan... In een mum van tijd en met een vriendelijke en open coachstijl leerde Annemie me omgaan met lastige situaties, uitdagend gedrag en weerstand. Blij met deze ervaring, zeer goed gebracht door een fantastische coach."
Trui Lanckriet

Trui Lanckriet

Group Data & Insights Director, Mediahuis
"Een coaching bij Annemie is ‘kijken in de spiegel’. Ze stelt heel pertinente vragen die je doen nadenken. Het is confronterend, maar als je je open stelt is het heel erg de moeite."
Maarten Mees

Maarten Mees

R&D Teamleader, IMEC
"Ik heb na 9 maanden (sept 2021) Nog dagelijks baat bij dit trajzct. Niet alleen had Annemie snel door waar mijn groeiopportuniteiten lagen, ze biedt ook duidelijk kaders en hulpmiddelen aan om in de praktijk aan de slag te gaan."
Valerie Grossar

Valerie Grossar

Teamleader Sales Operations, IMEC
"Annemie Renson creëert een veilige omgeving waarbinnen persoonlijke ontwikkeling evident wordt. Een must voor alle leidinggevenden."
Kevin De Winne

Kevin De Winne

Teamleader Engineering, IMEC
"Een uitzonderlijke ervaring met diepgaande zelfreflectie en inzichten."
Steven Brems

Steven Brems

Teamleader 2D materials, IMEC
"The program was extremely relevant, a real eye-opener. I’m much more aware of my leadership strengths and weaknesses, taking them into account in my daily activities as a teamlead."
Maruthi Krishna Meduri

Maruthi Krishna Meduri

Systems Engineer, Punch Powertrain
"This training gave me a lot of tools. I use them now all the time in my daily work. It also opened my eyes on possibilities I was not aware off to influence others."
Pascal Gilson

Pascal Gilson

Gérant, Spar de Gembloux
"Je suis enchanté par la qualité de la formation!"
Koen Dresselaers

Koen Dresselaers

Directeur Sociale Dienst, OCMW Leuven
"Ik wil jullie bedanken voor het traject dat we samen hebben gelopen. Ik denk dat de aanpak, maar misschien nog belangrijker, de onderliggende grondhouding en mensvisie erg verrijkend zijn voor de individuele deelnemer aan het traject enerzijds en  onze organisatie in haar geheel anderzijds."
Peter Vandenbruane

Peter Vandenbruane

Solution Manager, Opleidingsinstituut van de Federale Overheid
 "Wat ook de uitdagingen waren, de projectleiders van Van Kelst & Co stonden in de voorbije 5 jaar klaar om samen met ons naar oplossingen te zoeken. De feedback van de meeste deelnemers laat er geen twijfel over bestaan: dit werkt!"
Els Van Moer

Els Van Moer

Beleidsmedewerker HR, Vlaamse Overheid
"De opleiding overtrof mijn verwachtingen. Dankzij de intake, de kleine groep, de open sfeer en de vele praktische tips, kreeg ik energie om er werkelijk aan te beginnen. De Skypecoaching achteraf zorgde voor nog meer bruikbare tips op mijn maat. Kortom, zeker een aanrader!"
Sonja Vanblaere

Sonja Vanblaere

Administrateur-Generaal, Vlaamse Overheid
“Al van in de jaren 90 doe ik een beroep op Van Kelst & Co voor hun hedendaagse coachings en het uitstekend begeleiden van veranderingstrajecten.”
Beatrice Tardieu

Beatrice Tardieu

Director, Janssen Pharmaceutica
“The teamcoaches looked like if they were part of our team since long…their guidance for the exercises was  soft and concise… easy to understand. Thank you again for this great and connecting experience!”
Frederik Godefroid

Frederik Godefroid

Operations Manager, BBF
“Goed concept met sterk resultaat! Het model spreekt sterk aan, waardoor onze mensen er in de tussentijd mee aan de slag zijn gegaan en met elkaar in gesprek gingen.”
Sabrina Bosschaert

Sabrina Bosschaert

Technical Sales, Eriks
“Al vaak heb ik opleidingen gevolgd, en steeds met hetzelfde blijven worstelen. Deze training bracht mij antwoorden die voor mij een fundamentele doorbraak betekenden.”
Jan Everaet

Jan Everaet

Coördinator Preventie-aggressiebeleid, VDAB
“De opleiding is zoals het drinken van een heet kopje koffie. De cafeïne = de inhoud. De melk = de methodiek. De suiker = je oefent al spelend. Het kopje: de authentieke charme van de trainer.”
Filip Buijs

Filip Buijs

Stadssecretaris, Stad Turnhout
“De opleiding ‘pakt’ en blijft leven in de organisatie. Geen zware kost, maar wel een “kader” waarmee onze teamleiders onmiddellijk in de praktijk aan de slag kunnen."
Inge Van Duyse

Inge Van Duyse

Teamcoördinator budgetbesteding, VAPH
“De opleiding ‘De Klantendriehoek’? Op maat gebracht met concrete cases uit de eigen praktijk, onmiddellijk toepasbaar door alle teamleden. Zowel een verbetering voor de communicatie naar de klanten als beter voor de organisatie dankzij de teamafspraken. Ook een pluim voor de boeiende lesgever en het didactische materiaal erbij!”
Jo Van Krunkelsven

Jo Van Krunkelsven

Secretaris, Gemeente Westerlo
“De expertise van hun coach-trainers staat buiten kijf!”
Peter Meersman

Peter Meersman

Vormingsverantwoordelijke, Stad Antwerpen
“Hun concepten zijn toepasbaar voor een brede groep leidinggevenden. Leidinggevenden komen meestal erg geïnspireerd en enthousiast terug.”
Amon Menzel

Amon Menzel

Head of Team Growth Programs, Teamleader
“This training came very close to my daily business reality: very practical, hands-on content, super relevant expertise of the coach/trainer. Thanks a lot!”
Nathalie Vanvalckenborg

Nathalie Vanvalckenborg

Team Toeleiding en Hulpmiddelen, VAPH
“Ik had niet gedacht dat ik mijn slechte timemanagement gewoontes zo sterk kon veranderen door deze opleiding. Bedankt!”
Kim Koopmans

Kim Koopmans

Afdelingshoofd, PC Fruit
"De training commerciële gesprekken is duidelijk, zeer praktijkgericht en aangepast aan onze specifieke cases. Ze wordt op een losse, interactieve manier gebracht zodat iedereen geboeid blijft. Echt een aanrader!"
Olivier Vermaut

Olivier Vermaut

Mechanical Engineer, Punch Powertrain
"This training gave me the tools to clearly see my responsibility in situations that didn’t go my way and gave me more effective ways of influencing others."
Patrick Poelmans

Patrick Poelmans

Controls Engineer Applications, Punch Powertrain
"Je slaagde er iedere trainingsdag in ons subtiel uit onze comfort zone te halen én te verbinden met elkaar, zonder dat we ons er ‘oncomfortabel’ bij voelden. We hebben er veel aan gehad. Bedankt!"
Mohamed El Rhanouti

Mohamed El Rhanouti

Office Manager, Eriks
"Een erg verrassende training: de aanpak, de oefeningen, de zeer enthousiaste trainer… Dank u en doe zo voort!"
Nele Wynants

Nele Wynants

Stafmedewerker, Agentschap Wegen en Verkeer
"Aan ingenieurs vragen om een tekening te maken, geen evidente opdracht. Maar het resultaat waren pareltjes die leidden tot constructieve verhelderende gesprekken. Wat een positieve energie heeft deze workshop rond interne klantgerichtheid opgewekt!"
Martin Verdievel

Martin Verdievel

Diensthoofd Meetnet Oppervlaktewater, Vlaamse Milieumaatschappij
"Ik heb al veel opleidingen gevolgd en heb geleerd door ervaring. Dus ik verwachtte niet om in deze opleiding nog blinde vlekken bij mezelf tegen te komen. Tot mijn verbazing moet ik vaststellen dat ik door de manier van werken en de concrete oefeningen wel heel wat nieuws over mezelf heb ontdekt."
Mieke Van den Dries

Mieke Van den Dries

Training Assistant, IMEC Academy
"De training time management was heel effectief: praktische oefeningen, een duidelijke kader met hedendaagse tips en tools, alles onmiddellijk toepasbaar op je werksituatie. De videocoaching geeft de nodige push om er na de trainingsdag verder mee aan de slag te gaan!"
Koen Martens

Koen Martens

Dienst Beheer Onbevaarbare Waterlopen, Vlaamse Milieumaatschappij
"In deze cursus geen herhaling van de theoretische inzichten die ik in veel voorbije opleidingen al hoorde en die ik na enkele weken weer kwijt ben.. Neen, hier was het concreet, eenvoudig en bruikbaar. Hier kan ik echt mee aan de slag in de praktijk."
Wannes Schoeters

Wannes Schoeters

Methode Ingenieur Batterijproductie, Audi Brussels NV
"Het was een zeer nuttig traject. Ik heb mijn dagdagelijks functioneren helemaal omgegooid. Ik heb nu meer overzicht en controle over mijn werk én verlies veel minder tijd."
Benny Scheyltjens

Benny Scheyltjens

Productiemanager, Smurfit Kappa
“De trainingen van Van Kelst & Co creëerden een gemeenschappelijke taal rond leidinggeven. Onze ploegleiders waren allen tevreden en zijn er ieder mee aan de slag gegaan.”
Peter Defreyne & Veerle Claessens

Peter Defreyne & Veerle Claessens

Unit Managers, Real Dolmen
“De bewustwording vanuit het model De Klantendriehoek leidt bij onze consultants tot meer wederzijds begrip en een hechtere samenwerking met de klant.”
Karin Smet

Karin Smet

Chief Human Resources Officer, Indaver
“De reacties van onze leidinggevenden zijn unaniem positief. Philip en zijn collega’s bleken bereid om verregaand mee te denken én onze ideeën te ‘challengen’.”
Anne Coninx

Anne Coninx

HR Business Partner, SGS
“Wat de coaches van Van Kelst & Co uniek maakt: glashelder inzicht in de vraag, doelgericht pragmatisme, constructieve confrontatie, een scherpe focus op groei en verandering.”
Piet Brys

Piet Brys

HR Director, IDEWE
“De Klantendriehoek schittert in eenvoud en heeft een breed toepassingsgebied.”
Edwin Coemans

Edwin Coemans

Sample Coördinator, Punch Powertrain
“Deze cursus was voor mij een echte openbaring: learning by doing, grote gedrevenheid van de trainer, veel afwisseling, een spiegel voor je eigen functioneren, zeer hoge bruikbaarheid én een app!”
Dries Moons

Dries Moons

Afdelingsadviseur HR, Organisatieontwikkeling & Talent Management, De Watergroep
In de 5 jaar dat ik verantwoordelijk ben voor opleiding in de Watergroep, is er nog nooit een opleiding geweest waar zo over gesproken werd, waarover we zo veel positieve feedback kregen en die zo leeft op de werkvloer.
Mia Spaey

Mia Spaey

Departementshoofd Personeel, Stad en Sociaal Huis Mechelen
De kat, de leeuw en het hert behoren tot het ‘collectieve geheugen’ van de organisatie. Er is een bruikbare gemeenschappelijke taal rond de communicatie met de klant gecreëerd.
Narjis Chatar

Narjis Chatar

HR antenne, Stad Antwerpen
Als alle trainingen op de Van Kelst & Co manier zouden worden gegeven, zouden meer deelnemers meer opleidingen volgen en veel meer leren. Je leert ‘met een lach en een traan’: een zalige combinatie van humor, dynamiek en energie // ernst, focus en zelfreflectie.”
Dirk Crauwels

Dirk Crauwels

Colruyt Group
Gezien de hoge verwachtingen van ons bedrijf rond efficiëntie en effectiviteit kies ik ervoor om samen te werken met Philip en zijn team.

Eliksemstraat 26
3400 Wange (Landen)

016 82 36 96
info@vankelst.com

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontdek kosteloos onze online speedtastings

Dit voorjaar bieden we jou een unieke inkijk in ons aanbod. Via een aantal kosteloze digitale speedtastings krijg je een antwoord op al je vragen over de betrokken thema’s en kan je al even proeven van onze manier van werken.