Groepscoaching & intervisie

Je bent er van overtuigd dat jouw collega’s veel van elkaar te leren hebben. En dat ze daarvoor niet perse een training moeten volgen. Alleen ontbreekt het hen aan ontmoetingsmomenten. Of missen ze de skills om tijdens deze momenten echt van elkaar te leren.
 
We organiseren intervisiesessies waarin we deelnemers een intervisiemethodiek aanleren waardoor ze autonoom, verbonden en efficiënt elkaar cases en vragen voorleggen. Die kunnen gaan over hun dagdagelijkse professionele context of over een specifiek thema bv. leidinggeven. Op die manier bouwen we aan een cultuur van ondersteuning, sparring en samenwerking binnen de organisatie.
 
We organiseren deze sessies ook na de afronding van een trainingstraject, waarbij we deelnemers het netwerk en de ondersteuning die ze bij elkaar vonden in de training, laten verder zetten.

Format

Interesse in dit coachingstraject?

Vul dit contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ontdek kosteloos onze online speedtastings

We bieden jou als leerexpert / HR verantwoordelijke / manager een unieke inkijk in ons aanbod. Via deze kosteloze digitale speedtastings van een half uur krijg je een antwoord op al je vragen over de betrokken thema’s en kan je al even proeven van onze manier van werken.