Circling

Circling verandert het dagdagelijks aanwezig zijn bij onszelf én anderen fundamenteel. Circling is mindfulness – in – relatie waarbij we het hier en nu en wat daarin aanwezig is aanspreken en verdiepen. We geven geen theorie, we doen vanaf de start aan Circling. We begeleiden de groep vanuit de 5 Circling principes en nodigen deelnemers uit om deze te hanteren in de training i.f.v. het thema waarrond we werken. We beschikken over een aantal trainers die specifiek gecertificeerd zijn in deze methodiek: Pieter Lichtert, Ellen Waenink en Deborah Scherz.

De training ‘Wel-zijn via Circling’ leert je medewerkers om dieper contact te maken met hun eigen innerlijke leefwereld en die van anderen.
Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat leiders die mindful zijn, een grote positieve impact hebben op het welbevinden en de resultaten van hun team. Ben jij een mindful leider?
De meeste communicatie trainingen die je momenteel op de markt vindt, vallen terug op mentale reflectie, analyse, stappenplannen, schema’s en rollenspel. Deze training hanteert een heel andere invalshoek, die van Circling.

Eliksemstraat 26
3400 Wange (Landen)

016 82 36 96
info@vankelst.com

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontdek kosteloos onze online speedtastings

Dit voorjaar bieden we jou een unieke inkijk in ons aanbod. Via een aantal kosteloze digitale speedtastings krijg je een antwoord op al je vragen over de betrokken thema’s en kan je al even proeven van onze manier van werken.