Training

  • Type

  • Thema

Je onderneming barst van de experten en vakspecialisten. Je vindt dan ook dat ze meer verantwoordelijkheid moeten krijgen – én nemen – om de regels te bewaken, hun collega’s bij te sturen en te corrigeren waar nodig, maar ook om hen te coachen, te waarderen en te ondersteunen.
Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat leiders die mindful zijn, een grote positieve impact hebben op het welbevinden en de resultaten van hun team. Ben jij een mindful leider?
Een samenwerkingscultuur waarin medewerkers én leidinggevenden feedback geven en over elkaars positieve eigenschappen en verbeterpunten durven praten. Deelnemers leren te luisteren, zichzelf en hun medewerkers in vraag te stellen en elkaar feedback te geven.
20 maart 2024
Je bent op zoek naar tips om zowel positieve als negatieve feedback op een constructieve manier over te brengen, zodat ze gehoord wordt en effect heeft. En je wil je collega’s/medewerkers aanzetten om hetzelfde te doen.
Je wil dat medewerkers/leidinggevenden in je organisatie zich meer open opstellen voor elkaar én meer begrip opbrengen voor elkaars manier van reageren en denken.
Deze training is geschikt voor leidinggevenden, teamleiders en iedereen die gelooft in de kracht van teamwork. Ze krijgen inzicht in groepsdynamische processen en verwerven de skills en tools om alles uit hun team te halen en te sturen naar meer verbinding en innovatieve oplossingen.
Deze training geeft leidinggevenden, managers of HR-verantwoordelijken inzicht in hun rol en taken tijdens het hele veranderingsproces: van efficiënte communicatie tot de begeleiding van medewerkers.
Binnen jouw organisatie is plaats- en tijdsonafhankelijk werken de nieuwe norm. Je medewerkers werken vaker van thuis uit, of hebben helemaal geen vaste werkplek meer. En dat brengt veel veranderingen met zich mee.
25 maart 2024
Je bent leidinggevende en wil dat plaats- en tijdsonafhankelijk werken echt opbrengt voor jezelf en je team. Of je wil plaats- en tijdsonafhankelijk opstarten, maar weet niet of je medewerkers er klaar voor zijn of hoe hierin een eerste stap te zetten.
8 maart 2024
Als leidinggevende, manager of expert zit je vaak vergaderingen voor, maar je merkt dat deze vergaderingen niet altijd het gewenste resultaat opleveren. Daar brengt deze training verandering in.
Dit traject geeft hen inzicht in de essentie van hun rol en taak als leidinggevende: medewerkers verbinden met de missie en waarden van je organisatie en hen coachen naar een gerichte output. Ook verwerven ze de skills en taal om dit te doen.
Trainingen Van Kelst logo

Circling

Bij Circling wakkeren we onze kracht aan als human being ipv human doing. Circling is een vernieuwende en indringende methodiek waarin we vanuit lichaamsbewustzijn een dieper contact maken met onszelf en de ander. We werken in de eerste plaats met wat ieder ervaart in het moment, onderzoeken en verdiepen onze aanwezigheid (presence), doen aan mindfulness in relatie. Het werkt erg krachtig en zeer effectief.

Ontdek kosteloos onze online speedtastings

We bieden jou als leerexpert / HR verantwoordelijke / manager een unieke inkijk in ons aanbod. Via deze kosteloze digitale speedtastings van een half uur krijg je een antwoord op al je vragen over de betrokken thema’s en kan je al even proeven van onze manier van werken.