Teamdynamica (open aanbod)

Van een hoopje mensen naar een verbonden en performant team

4 oktober 2024

Kasteelhoeve Wange

Tine Delorge

€ 750 + 21% btw

eendaags traject van 9u00 tot 17u00

max. 9 deelnemers

Liever 1-op-1 training? Of in-company?

Volg je deze training liever individueel of lukt de datum niet voor jou? Je kan deze training ook individueel boeken voor hetzelfde budget. Je krijgt gedurende 2 uur 1-op-1 het model mee, past dit al toe op je eigen praktijk en maakt een actieplan. Na een 4-tal weken volgt er een online opvolggesprek van 45 minuten waarin we je actieplan opvolgen en doorwerken op jouw concrete vragen en cases.

We organiseren deze training ook in-company.

Waarom deze opleiding?

1+1=3, en dat besef jij heel goed, maar je realiseert je ook dat teamwerk momenteel geen echte meerwaarde creëert. Je bent ervan overtuigd jullie samen voor een grotere surplus kunnen zorgen. Deze training is geschikt voor leidinggevenden, teamleiders en iedereen die gelooft in de kracht van teamwerk.

Wat levert het op?

Voor de eendaagse doe je best aangepaste kleren aan, want we trekken met z’n allen naar buiten. Aan de hand van drie actieve teamopdrachten – die je uiteraard met de hele groep gaat voorbereiden en uitvoeren – krijg je inzicht in de verschillende teamontwikkelingsfasen. Dankzij enkele specifieke leidinggevende interventies van de trainer doorloop je met je groep op versnelde wijze de verschillende stadia van teamontwikkeling. Het resultaat? Je ervaart de verschillende fases op een intense manier waardoor je de essentie van teamdynamica helemaal begrijpt. Doorheen de dag maak je een actieplan dat de trainer drie weken later met je opvolgt tijdens een online coaching.

Laat je inspireren door onze blogs:

Interesse in deze training?

Vul dit contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam