Moeilijke klanten bestaan niet (open aanbod)

Versterk je klantgerichte vaardigheden. Ontdek het hert, de kat en de leeuw in jezelf

14 maart 2024

Kasteelhoeve Wange

Tine Delorge

€ 750 + 21% btw

eendaags traject van 9u00 tot 17u00

max. 9 deelnemers

Liever 1-op-1 training?

Volg je deze training liever individueel of lukt de datum niet voor jou? Je kan deze training ook individueel boeken voor hetzelfde budget. Je krijgt gedurende 2 uur 1-op-1 het model mee, past dit al toe op je eigen praktijk en maakt een actieplan. Na een 4-tal weken volgt er een online opvolggesprek van 45 minuten waarin we je actieplan opvolgen en doorwerken op jouw concrete vragen en cases.

Waarom deze opleiding?

Als dienstverlener of verkoper werk je veel met klanten. Je zou graag meer impact op hun gedrag willen hebben. Ook wanneer een klant moeilijk doet of zelfs agressief wordt. Deze training zet in op het ontwikkelen van duurzame klantenrelaties.

Wat levert het op?

De training is een echte doe-dag. We werken de hele dag met De Klantendriehoek, een eenvoudig en herkenbaar kader rond klantgericht werken. Meer info over De Klantendriehoek……. We bouwen dit kader op vanuit heel concreet videomateriaal. Vervolgens gaan we aan de slag met de concrete situaties met klanten van de deelnemers en concrete oefeningen. Eigen problemen, vragen en onderlinge feedback staan centraal.

Het resultaat? Een persoonlijk actieplan vol tips en verbeteringen, zodat je naar huis gaat met concrete voornemens tot experiment en toepassing van de inhoud van de training.

Meer info op www.deklantendriehoek.be.

Laat je inspireren door onze blogs:

Interesse in deze training?

Vul dit contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ontdek kosteloos onze online speedtastings

We bieden jou als leerexpert / HR verantwoordelijke / manager een unieke inkijk in ons aanbod. Via deze kosteloze digitale speedtastings van een half uur krijg je een antwoord op al je vragen over de betrokken thema’s en kan je al even proeven van onze manier van werken.