Leidinggeven op afstand (open aanbod)

Van micromanagement naar outputgericht leiderschap

2 oktober 2024

Kasteelhoeve Wange

Tine Delorge

€ 750 + 21% btw

eendaags traject van 9u00 tot 17u00

max. 9 deelnemers

Liever 1-op-1 training? Of in-company?

Volg je deze training liever individueel of lukt de datum niet voor jou? Je kan deze training ook individueel boeken voor hetzelfde budget. Je krijgt gedurende 2 uur 1-op-1 het model mee, past dit al toe op je eigen praktijk en maakt een actieplan. Na een 4-tal weken volgt er een online opvolggesprek van 45 minuten waarin we je actieplan opvolgen en doorwerken op jouw concrete vragen en cases.

We organiseren deze training ook in-company.

Waarom deze opleiding?

Je bent leidinggevende en wil dat plaats- en tijdsonafhankelijk werken echt opbrengt voor jezelf en je team. Of je wil plaats- en tijdsonafhankelijk opstarten, maar weet niet of je medewerkers er klaar voor zijn of hoe hierin een eerste stap te zetten.

Wat levert het op?

We vertrekken vanuit de basisstelling dat telewerken een belangrijke verandering in focus en attitude van de leidinggevende vraagt:
• Loslaten als leidinggevende van de rol van expert.
• Loslaten van focus op de uitvoering/proces.
• Scherpe focus op helder zetten van kader en eindresultaat.
• Focus op ondersteuning/coaching waar nodig.

We maken bij aanvang van de training deze focus en attitude helder vanuit een ervaringsgerichte oefening. Verder bouwen we in interactie met de groep een aantal handige tools op waarmee deelnemers al in de training mee aan de slag gaan. Iedereen krijgt daarbij feedback van de trainer en de groep. Doorheen de training werkt iedereen aan een individueel actieplan, met concrete voornemens tot experiment en toepassing van de inhoud van de training. Dit volgen we tijdens de individuele online coaching op.

Laat je inspireren door onze blogs:

Interesse in deze training?

Vul dit contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam