Leidinggeven op afstand (open aanbod)

Van micromanagement naar outputgericht leiderschap

27 september 2023

Kasteelhoeve Wange

Tine Delorge

€ 530 + 21% btw

eendaags traject van 9u00 tot 17u00

max. 9 deelnemers

Waarom deze opleiding?

Je bent leidinggevende en wil dat plaats- en tijdsonafhankelijk werken echt opbrengt voor jezelf en je team. Of je wil plaats- en tijdsonafhankelijk opstarten, maar weet niet of je medewerkers er klaar voor zijn of hoe hierin een eerste stap te zetten.

Wat levert het op?

We vertrekken vanuit de basisstelling dat telewerken een belangrijke verandering in focus en attitude van de leidinggevende vraagt:
• Loslaten als leidinggevende van de rol van expert.
• Loslaten van focus op de uitvoering/proces.
• Scherpe focus op helder zetten van kader en eindresultaat.
• Focus op ondersteuning/coaching waar nodig.

We maken bij aanvang van de training deze focus en attitude helder vanuit een ervaringsgerichte oefening. Verder bouwen we in interactie met de groep een aantal handige tools op waarmee deelnemers al in de training mee aan de slag gaan. Iedereen krijgt daarbij feedback van de trainer en de groep. Doorheen de training werkt iedereen aan een individueel actieplan, met concrete voornemens tot experiment en toepassing van de inhoud van de training. Dit volgen we tijdens de individuele online coaching op.

Laat je inspireren door onze blogs:

Interesse in deze training?

Vul dit contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ontdek kosteloos onze online speedtastings

We bieden jou als leerexpert / HR verantwoordelijke / manager een unieke inkijk in ons aanbod. Via deze kosteloze digitale speedtastings van een half uur krijg je een antwoord op al je vragen over de betrokken thema’s en kan je al even proeven van onze manier van werken.