Leidinggeven in verandering (open aanbod)

Van aanpassingsgedrag naar veranderingsdynamiek

3 oktober 2024

Kasteelhoeve Wange

Tine Delorge

€ 750 + 21% btw

eendaags traject van 9u00 tot 17u00

max. 9 deelnemers

Liever 1-op-1 training? Of in-company?

Volg je deze training liever individueel of lukt de datum niet voor jou? Je kan deze training ook individueel boeken voor hetzelfde budget. Je krijgt gedurende 2 uur 1-op-1 het model mee, past dit al toe op je eigen praktijk en maakt een actieplan. Na een 4-tal weken volgt er een online opvolggesprek van 45 minuten waarin we je actieplan opvolgen en doorwerken op jouw concrete vragen en cases.

We organiseren deze training ook in-company.

Waarom deze opleiding?

Je bent leidinggevende, manager of HR-verantwoordelijke en wil het aanpassingsgedrag in je organisatie omzetten in – en begeleiden naar – een echte veranderingsdynamiek.

Wat levert het op?

Tijdens de trainingsdag bouwen we op interactieve wijze – en aan de hand van een aantal opdrachten – enkele inzichten en kaders op: een breder kader waartegenover je jezelf en verandering in je organisatie kan situeren én concrete handvaten, tools en checklists om er in de praktijk mee aan de slag te gaan.

De inzichten en kaders rond verandering volgen elkaar logisch op en worden telkens aan elkaar gelinkt. We starten met het uitwerken van een concept omtrent de verschillende, noodzakelijke fasen in een veranderingsproces. Je krijgt voeling met wat medewerkers nodig hebben om doorheen deze fasen te gaan en krijgt zicht op hoe medewerkers geëngageerd in een veranderingsdynamiek kunnen stappen. Vanuit de bewustwording van dit fasemodel werken we aan de basisaspecten van een goede dynamiserende veranderingsboodschap. Eens deze veranderingsboodschap helder gezet is, werken we rond het omgaan met de reacties van de medewerkers hierop. Je krijgt telkens uitgebreid de kans om met de kaders aan de slag te gaan en te oefenen op basis van eigen cases.

Doorheen de dag maak je een actieplan dat de trainer drie weken later met je opvolgt tijdens een online coaching.

Laat je inspireren door onze blogs:

Interesse in deze training?

Vul dit contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam