Klant- en doelgericht e-mailen (open aanbod)

Schrijf een e-mail die zijn doel niet mist

22 oktober 2024

Kasteelhoeve Wange

Tine Delorge

€ 750 + 21% btw

eendaags traject van 9u00 tot 17u00

max. 9 deelnemers

Liever 1-op-1 training? Of in-company?

Volg je deze training liever individueel of lukt de datum niet voor jou? Je kan deze training ook individueel boeken voor hetzelfde budget. Je krijgt gedurende 2 uur 1-op-1 het model mee, past dit al toe op je eigen praktijk en maakt een actieplan. Na een 4-tal weken volgt er een online opvolggesprek van 45 minuten waarin we je actieplan opvolgen en doorwerken op jouw concrete vragen en cases.

We organiseren deze training ook in-company.

Waarom deze opleiding?

Je hebt als leidinggevende of medewerker vaak het gevoel dat je e-mails onbeantwoord blijven en weinig effect hebben. Of je merkt dat het overhalen van klanten of aangeven van grenzen via e-mail uitdagend of moeilijk is. Dankzij deze training versterk je je vaardigheden om e-mails te schrijven die hun doel bereiken én zorgzaam zijn voor de relatie met de ontvanger.

Wat levert het op?

De training is een echte doe-dag. We werken de hele dag met De Klantendriehoek, een eenvoudig en herkenbaar kader rond klantgericht werken. Meer info over De Klantendriehoek……. We bouwen dit kader op vanuit heel concreet videomateriaal. Vervolgens ga je met een aantal eigen e-mails aan de slag. Doorheen de dag werk je aan een individueel actieplan, met concrete voornemens tot experiment en toepassing van de inhoud van de training. Dit volgen we een drietal weken later op tijdens een individuele online coaching.

Meer info op www.deklantendriehoek.be.

Laat je inspireren door onze blogs:

Interesse in deze training?

Vul dit contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam