Insights: ken jezelf en de ander

Van onbegrip en frustratie naar empathie en een vlottere samenwerking

7 oktober 2022

Kasteelhoeve Wange

Pieter Lichtert

€ 530 + 21% btw

eendaags traject van 9u00 tot 17u00

max. 8 deelnemers

Waarom deze opleiding?

Je wordt vaak geconfronteerd met reacties van collega’s die je niet altijd goed begrijpt en met manieren van denken waar je moeilijk aansluiting bij vindt. Je wil meer grip krijgen op je eigen emoties en manier van reageren op het werk en zoekt een aantal houvasten om de samenwerking met andere collega’s te verbeteren.

Wat levert het op?

Insights Discovery is gebaseerd op het werk van Carl Jung. Het model gebruikt 4 kleuren om persoonlijkheidsprofielen te onderscheiden. Door je eigen karakter te spiegelen aan een van deze profielen, kan je zelfinzicht, communicatie, productiviteit en organisatieontwikkeling bevorderen.
Onze voorkeur voor een bepaalde kleur geeft aan welke manier van denken, werken en communiceren voor ons het meest natuurlijk is. Aan de hand van een vragenlijst en een aantal interactieve oefeningen bouwen we het Insights-model op. Via actieve (outdoor-)groepsopdrachten verkennen we ons eigen persoonlijkheidsprofiel en dat van anderen. Zo ontdekken we de krachten en beperkingen van elke kleur. We bouwen een aantal tips op om makkelijker met anderen samen te werken. Iedereen krijgt in de dag zijn persoonlijk Insights Discovery profiel, met professionele terugkoppeling van de coach/trainer.

Interesse in deze training?

Vul dit contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Eliksemstraat 26
3400 Wange (Landen)

016 82 36 96
info@vankelst.com

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontdek kosteloos onze online speedtastings

Dit voorjaar bieden we jou een unieke inkijk in ons aanbod. Via een aantal kosteloze digitale speedtastings krijg je een antwoord op al je vragen over de betrokken thema’s en kan je al even proeven van onze manier van werken.