Insights: ken jezelf en de ander (open aanbod)

Van onbegrip en frustratie naar empathie en een vlottere samenwerking

24 oktober 2024

Kasteelhoeve Wange

Pieter Lichtert

€ 750 + 21% btw

eendaags traject van 9u00 tot 17u00

max. 8 deelnemers

Liever 1-op-1 training? Of in-company?

Volg je deze training liever individueel of lukt de datum niet voor jou? Je kan deze training ook individueel boeken voor hetzelfde budget. Je krijgt gedurende 2 uur 1-op-1 het model mee, past dit al toe op je eigen praktijk en maakt een actieplan. Na een 4-tal weken volgt er een online opvolggesprek van 45 minuten waarin we je actieplan opvolgen en doorwerken op jouw concrete vragen en cases.

We organiseren deze training ook in-company.

Waarom deze opleiding?

Je wordt vaak geconfronteerd met reacties van collega’s die je niet altijd goed begrijpt en met manieren van denken waar je moeilijk aansluiting bij vindt. Je wil meer grip krijgen op je eigen emoties en manier van reageren op het werk en zoekt een aantal houvasten om de samenwerking met andere collega’s te verbeteren.

Wat levert het op?

Insights Discovery is gebaseerd op het werk van Carl Jung. Het model gebruikt 4 kleuren om persoonlijkheidsprofielen te onderscheiden. Door je eigen karakter te spiegelen aan een van deze profielen, kan je zelfinzicht, communicatie, productiviteit en organisatieontwikkeling bevorderen.
Onze voorkeur voor een bepaalde kleur geeft aan welke manier van denken, werken en communiceren voor ons het meest natuurlijk is. Aan de hand van een vragenlijst en een aantal interactieve oefeningen bouwen we het Insights-model op. Via actieve (outdoor-)groepsopdrachten verkennen we ons eigen persoonlijkheidsprofiel en dat van anderen. Zo ontdekken we de krachten en beperkingen van elke kleur. We bouwen een aantal tips op om makkelijker met anderen samen te werken. Iedereen krijgt in de dag zijn persoonlijk Insights Discovery profiel, met professionele terugkoppeling van de coach/trainer.

Interesse in deze training?

Vul dit contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam