De impact van mijn stem (open aanbod)

Ontdek de mogelijkheden van je stem en laat je krachtig horen

15 oktober 2024

Kasteelhoeve Wange

Pieter Lichtert

€ 750 + 21% btw

eendaags traject van 9u00 tot 17u00

max. 9 deelnemers

Liever 1-op-1 training? Of in-company?

Volg je deze training liever individueel of lukt de datum niet voor jou? Je kan deze training ook individueel boeken voor hetzelfde budget. Je krijgt gedurende 2 uur 1-op-1 het model mee, past dit al toe op je eigen praktijk en maakt een actieplan. Na een 4-tal weken volgt er een online opvolggesprek van 45 minuten waarin we je actieplan opvolgen en doorwerken op jouw concrete vragen en cases.

We organiseren deze training ook in-company. Neem contact met ons op.

Waarom deze opleiding?

Als leidinggevende of medewerker kom je in veel situaties waar je je stem gebruikt: vergaderingen, presentaties, gesprekken met collega’s of klanten. Je hebt de indruk dat je daarin het potentieel van je stem onvoldoende benut. Je bent benieuwd hoe je je stem meer kan laten gelden.

Wat levert het op?

Spreken is een fysiek gegeven. We gaan al doende op zoek naar een goede spreekhouding, het inzetten van de juiste ademspieren en een goede stemsteun. We maken zo echt contact met onze eigen stem. Stemwerk is dus ook lichaamswerk. We gaan dus niet alleen aan de slag met de stem op zich maar ook met lichaamshouding en non-verbale taal. Doorheen de dag doe je inspiratie op om bewust met je stem aan de slag te gaan en te experimenteren. Dit volgen we op tijdens de individuele online coaching 3 weken later.

Laat je inspireren door onze blogs:

Interesse in deze training?

Vul dit contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam