Wel-zijn via Circling

Maak dieper contact met je eigen innerlijke leefwereld en die van anderen

Waarom deze opleiding?

Medewerkers in je organisatie lopen zichzelf en elkaar te vaak voorbij. Ze vinden het een hele uitdaging dichtbij hun eigen gevoelens, emoties en noden te zijn. Ook contact maken met de gevoelens, emoties en noden van collega’s is niet voor de hand liggend. Zelfzorg en zorg voor elkaar is er onvoldoende.

De training ‘Wel-zijn via Circling’ leert je medewerkers om dieper contact te maken met hun eigen innerlijke leefwereld en die van anderen. Het biedt hen een manier van communiceren die verder gaat dan het ‘verhaal’ en meer vertrekt vanuit het lijf. Eindresultaat: medewerkers die meer zorg opnemen voor zichzelf en de collega’s en leiderschap tonen in hun manier van verbinden en communiceren.

Wat levert het op?

• Meerdere sessies van 2u online, eendaagse onsite of blended format.
• Voor één team, medewerkers van verschillende teams, management…
• Tussentijdse ondersteuning via mail met opdrachten en app
• Optioneel: online groepsleren via digitaal leerplatform
• Optioneel: intervisiesessies/online coaching achteraf
Naast onze ervaringsgerichte en interactieve methodieken, gebruiken we ook Circling in dit traject. Circling is een innovatieve, vernieuwende practice die de manier waarop we dagdagelijks aanwezig zijn bij onszelf én anderen fundamenteel verandert. Circling is mindfulness – in – relatie waarbij we terugvallen op het hier en nu en wat daarin aanwezig is. In Circling gaan we er vanuit dat we heel wat informatie over onszelf en de ander in ons lichaam aanwezig hebben. Als we daarmee contact maken, is er een eerlijker en dieper contact met onszelf en de ander mogelijk.

In dit traject geven we geen theorie, we doen vanaf de start aan Circling. We begeleiden de groep vanuit de Circling principes en nodigen deelnemers uit deze te hanteren in het exploreren van hun eigen en elkaars welzijn. We creëren een veilige cocon waarin deelnemers met elkaar delen. We werken met oefeningen per 2, 3 en in de hele groep. Deelnemers doen inspiratie op en gaan hiermee aan de slag.

Interesse in deze training?

Vul dit contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam